De dag na vrouwendag

Vrouwen zijn per definitie prachtige opperwezens en dat dit met een speciale feestdag extra in de verf zetten kan ik alleen maar aanmoedigen.

Het systematisch Underraten van de capaciteiten van de vrouw is onlosmakelijk een uitvinding van de man omdat zijn ingebeeld imperium van mocht en superioriteit in gedrang dreigt te komen.

En gelijk hebben ze, de mannen, want de dames zijn een ware bedreiging voor onze mannelijkheid, straks lopen we allemaal rond in een sweater bij perfect past bij ons hemd, of erger nog, smeren wel allemaal dagcremes van de Rituals op ons gezicht.

Al verdient de man ook wel zijn aantal feestdagen in de poging om de vrouw te doorgronden in haar beweegredenen, zelfs als zal dat nooit mogelijk zijn…

Ik heb in dit kader wel wat voorstellen voor het ministerie van ongegronde feestelijkheden. Wat dacht je van de feestdag van de openstaande wc bril of van de dag van ‘vandaag mag de man eens gelijk hebben’ . We nemen al genoegen met 1 minuut van die dag…

Feestdagen zijn goed bedoeld maar gaan al vlug aan hun doel voorbij want hoe zit het met die andere 364 dagen? Geeft zo’n feestdag geen vrijgeleide om de rest van het jaar als een rotzak tegen de rest van de wereld te gedragen?

Denk daar maar eens over na als je baas je trots de dag van het niet onderdrukte personeel aankondigt…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.