Tattoo or not Tattoo

Dit is een blog dat zal draaien rond vooringesteldheden rond tattoos en voor keer zal ik me hier in laten meegaan al was het maar om de onzin ervan te benadrukken.

Vooringestekdheid 1:

Er bestaan 2 soorten personen, personen met of zonder tattoos.
Op zich een belachelijk statement daar een tattoo een persoonlijke keuze is, geen groepsaankoop van de plaatselijke sp.a.

Zelf heb ik meerdere decennia nagedacht over een tattoo. Natuurlijk is zo’n tattoo in zijn oorsprong een eeuwige huidversiering met een macho kantje maar sterk en stoer zijn niet zo’n eigenschappen die men met mij associeert.

Dus koos ik, zoals vaak bij mij, voor een subtiele switch van ‘ testosteron spierballengerol’ naar ‘moderne man emotioneel’ en ging ik voor een tattoo over mijn gezin.
Een voorstelling de hartslag van mijn dochter net voor haar moeilijke geboorte in combinatie met het codewoord van onze familiale drievuldigheid ‘wij3en’

Vooringesteldheid 2:

Wie een tattoo heeft wil er weldra meer, veel meer, alsof er een gevoel van verslaving optreedt.

Nogmaals complete onzin daar ik mij perfect kan inbeelden dat velen getatoeëerden, net als ik, zich laten mutileren om een persoonlijk verhaal te vereeuwigen, niet om ermee te stoeffen in de lokale Basic Fit.

Persoonlijk helpt mijn tatoeage er mij aan herinneren wat belangrijk is in het leven als ik dreig af te dwalen in zelfmedelijden en oppervlakkigheid, wat het voor u betekent maakt u zelf wel uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.