Recensie Headphones Marshal Major 2

Goed geluidskwaliteit was al een obsessie voor mij van toen ik Dj was en toen ik voortaan met de trein naar mijn job zou pendelen ging ik op zoek naar de ideale koptelefoon.

Mijn nieuwe muzikale gadget zou een aantal criteria moeten voldoen: hij zou licht moeten zijn, mijn schattige oortjes grotendeels moeten omsluiten en er bij voorkeur ook Cool moeten uitzien want op mijn leeftijd moet je eerder hebben van fancy accessoires.

Om geknoei met draden te vermijden koos ik al snel voor een versie met Bluetooth maar dan wel een met een degelijke autonomie van 30 uur.

Na enig testen en vergelijken kwam ik steeds op hetzelfde model terug: de Marshal Major 2 met een richtprijs van 99€.

Zijn retro design oogt authentiek, vooral in de bruine versie die ik koos, maar zit tjokvol hedendaagse technologie die je met een warm, vol geluid kunnen plezieren.

Hij is vrij compact door zijn ergonomische schelpen en zijn plooibare beugels zodat ie vlot is je jaszak past.

Aan de linkerkant staat een handige, metalen knop waarmee je draadloos de smartphone kan bedienen voor eenvoudige commando’s: pauze, next/previous song en volumeregeling. De knop is groot genoeg om zelfs met een handschoen te bedienen maar toch ook niet te groot om lomp te zijn op de compacte schelpen.

Conclusie: de Marshal Major 2 is compact maar toch krachtig met een mooi geluidskwaliteit. Het retro design zal niet iedereen kunnen charmeren maar heeft mij al veel muzikaal plezier geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.