Covid 19 kan ook nieuwe kansen bieden

Het lijkt alsof de wereld is blijven stilstaan in voorbije maanden, alle evenementen en gewone sociale interactie werden plots voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Zo ook voor de kinderen die hun communie of lentefeest zouden doen in het voorjaar of de koppels die zouden trouwen in de zomer. 

Als kunstenaar en ondernemer heb ik besloten hier iets aan te doen en de families die toch nog een mooie herinnering wensen een goed alternatief te bieden.

Zo biedt heel het Corona verhaal ons een kans om communiefotografie opnieuw uit te vinden. Gedaan met de standaard kliekjes voor de eerste lentebloemen in de tuin en welkom aan sfeervolle, persoonlijke portretten met warme kleuren van een zomerfotoshoot. De kinderen voelen zich helemaal in hun sas door het mooie weer, de hernieuwde vrijheid en voelen een fotoshoot meer aan als een toffe wandeling vol avontuur en nieuwe ervaringen.

Voor de koppels die gedwongen zijn om deze zomer ‘klein te trouwen’ heb ik uiteraard ook een mooi alternatief. Doordat het avondfeest nu een veel minder grote impact heeft op hun mooiste dag is er nu extra tijd en ruimte voor romantische foto’s die perfect bij hun wensen passen. Het is aan ons als professionele fotografen om onszelf uit te dagen om beelden te maken die origineel en blijvend zijn en die van deze vreemde situatie toch nog iets unieks maakt. Een fijne bijkomstigheid is dat huwelijksreportages die minder lang duren ook goedkoper zijn, je krijgt dus meer voor minder geld.

Ik daag dus iedereen uit om het hoofd niet te laten hangen en je liefde en familie het visueel feest te geven dat het verdient! Vertrouw op een professionele fotograaf om van deze periode toch nog een uniek moment te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.